Assortiment

Goûter la France

blad-deco-assortiment

met liefde en passie gemaakt

De keuze is reuze zullen we maar zeggen! Van een klassieke quiche Lorraine, een quiche met geitenkaas en honing, een quiche met olijven of een Shepherd's pie. Wij hebben bijna dagelijks een ander assortiment in de winkel, natuurlijk ook zoveel mogelijk seizoensgebonden.

Denk aan een heerlijke quiche met asperges, een wildquiche of een quiche met pompoen. Altijd met liefde en passie bereidt. Wij zitten niet stil, hierdoor wordt het assortiment regelmatig weer anders met nieuwe en verassende quiches.

Je kunt altijd even bellen voor advies of kijk bij onze ‘nieuws’ pagina voor de nieuwste quiches in ons assortiment.

De quiches worden gemaakt in verschillende formaten:

  • Borrelhapje in de maten 5 en 8 centimeter
  • Maaltijdquiche ‘eenpersoonsquiche’ van 16 centimeter
  • Maaltijdquiche voor meerdere personen van 26 centimeter.

In onze producten kunnen verschillende soorten allergenen aanwezig zijn. Heb je een vraag over de samenstelling van één van onze producten? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.

onze aanraders

Onze aanraders!

Vegetarisch

Rode ui met St. Augur

Gekarameliseerde rode uit in een vijgen-dadel balsamico

Kaasplankje

Maar dan op onze manier…! Te lekker om te laten staan met o.a. rijpe brie, camembert, druiven, vijgen en walnoten

Geitenkaas provençe

Met tomaat en Provençaalse kruiden

Franse kazen

Brie, camembert, kernhem en Bleu D’Auvergne

Geitenkaas met walnoten en honing

Een klassieke combinatie met kruiden en verse basilicum

Wilde paddenstoel met truffel

Een heerlijke combinatie van verse en gedroogde paddenstoelen met truffel

Vegetarische pie

Gedroogde porcino in marsala wijn met prei, mosterd en kastanjes

Met vlees

Parelhoen in dragon-mosterdsaus

Zoete aardappel, pastinaak, maïs en Zwitserse Tette de Moine

Paddenstoelen met spekjes

Cantharellen, shittakes, pieds de mouton en spekjes

Tartiflette

Franser kan het niet! Met reblochon au lait cru

Vlaamsch Konijn

Bijna dronken va de wijn…!

quiches-vlees

Quiche met vlees

Quiche Lorraine

Een heerlijke klassieker! Met uitgebakken spekjes, ham, champignons, ui en bieslook

Epoisse met ambachtelijke beenham

Heerlijk voor bij de borrel!

Duroc buikspek

Met truffelaardappel, rozemarijn en venkel

Shepherd's pie

Zacht gestoofd lamsvlees met bijpassende groenten

Belgische rauwe bosham

Met groene asperges, kaas en verse peterselie

Pompoenquiche met verse saucijzenworst

Gestoofd in bier met rode ui

Salami met tomaat

Lente-ui, peterselie, salami, paprika, tomaat en Italiaanse kruiden

Ham Prei

Gesmoorde prei, hamblokjes en oude kaas

Spinazie met ham en kaas

Wilde spinazie, oude kaas, crème fraiche en pijnboompitjes. Een heerlijke romige combinatie!

quiches-kip

Quiche met kip

Kip Kerrie

Met o.a. maïs, ananas, paprika, milde kerrie en kaas

Ouderwetse Kip Saté

Met o.a. Indische nootjesmix, sambal, ketjap en knoflook. De favoriet binnen de familie!

Thaise Kippendijtjes

Kip in kokosmelk met groene curry, groenten en lente-ui

Engelse Stilton

Zacht gegaarde kip met Franse boontjes en Engelse Stiltonkaas

quiches-gehakt

Quiche met gehakt

Thais gehakt*

Verse koriander, gember en een zoete topping

La Simplète

Prei en courgette met kummel en sesamzaadjes

Provençaalse quiche

Pecorino en tomaat met verse basilicum

 

*Wij gebruiken uitsluitend 100% vers rundvleesgehakt

quiches-vis

Quiche met vis

Zalm Broccoli

Roze zalm en verse broccoli maken dit een gewilde quiche!

Verse tonijn

Lijn gevangen verse tonijn met groenten

Fruits de mer

Voor onze echte visliefhebbers! Met o.a. mosseltjes, inktvis, coquiles en garnaaltjes

Gerookte zalm met wilde spinazie

Zweedse zalm

Gerookte zalm met verse dille en honingmosterd saus

Pesto garnalen

Grote garnalen met aardappel, pesto en cheddar

Risotto met rivierkreeftjes

Lekker spicy gekruid!

Pissaladière

Lang gegaarde uienpuree met ansjovis en olijven

quiches-vegetarisch

Vegetarische Quiche

De taart vol groenten

Met o.a. linzen, wilde spinazie, olijven en courgette

Taartje van Vermeer

Een ode aan de meester! Met rode biet, zoete aardappel en pastinaak

Wijnendael

Belgische trappistenkaas met lente-ui en paprika

Italiaanse kruidenkaas

Simpel maar heerlijk met tomaat en oregano

Romane

Feta, aubergine, courgette, gekarameliseerde ui en gerookte paprika

Wilde spinazie

Met o.a. pijnboompitten, crème fraiche en kruiden

Paddenstoelen

Een melange van seizoenspaddenstoelen met verse kruiden

Hollandse groenten

Lente-ui, peterselie, paprika, tomaat en kruiden

Dadels met prei en gemengde noten

Al 25 jaar onze hardloper!

Verdura Italiano

Broccoli, tomaat, rode uit en een Italiaanse kruidenmix

Caprese

Mozzarella, tomaat, rode ui en verse basilicum

Broccoli Camembert

Gerijpte camembert, broccoli, cashews en chili

Gorgonzala Prei

Gorgonzola pikant, tomaat en prei

Ierse aardappel

Met aardappel, peer en gerijpte cheddar

Kastanjes met camembert en rozemarijn

Walnoten Brie

Romige brie met walnoten

Pompoenquiche

Pompoen, courgette, munt, Rash-el hanout en verse citroen

Vegetarische Kerrie

Met stukjes quorn, maïs, ananas, paprika en oude kaas

Prei en gemengde noten

Gesmoorde prei met kerrie en een melange van verschillende noten

Brussels lof met Hollandse komijnkaas

Brussels lof met Spaanse Cabrales

seizoensproducten-assortiment

Seizoens producten

Eierkrans

Verrassend gevuld met o.a. Belgische bosham, hele eieren, mozzarella, zongedroogde tomaatjes en basilicum
(Deze krans maken wij alleen met Pasen en kerst, graag 3 dagen van tevoren bestellen)

Asperges

Verse witte- en groene asperges met kaas en aspergesaus
(in de maanden april, mei en juni)

Wildquiche

Een stoverij van hert, haas en wildzwijn met heerlijke groenten
(in de maanden november en december)

Zuurkoolquiche

Geserveerd met een oer-Hollands rookworstje
(in de wintermaanden)

Eendenborstfilet

Gekruide eendenborstfilet met linzen en een huisgemaakte chutney

hartige heerlijkheden

Hartige heerlijkheden

Sfincuini

Italiaans gevuld brood met o.a. mozzarella, venkel, ham en cottage cheese
(Graag 3 dagen van tevoren bestellen)

Olijven borrel quiche

Met zwarte en groene olijven in de pesto

Ambachtelijk kaasbrood met Emmenthaler

Italiaans borrelbrood

Met tomaat en basilicum

Hartige stengels met pesto

Hartige stengels met zongedroogde tomaat

borrelhapjes

Borrelhapjes

Mini quiches

Onze quiches gemaakt in het kleinste formaat, verpakt per 9 stuks. Perfect voor bij de borrel! Er is keuze uit vlees, vis of vegetarisch

Hartige soesjes

Royaal gevuld met een vulling van kaas, zalf of ham
(Per vulling een minimale afname van 10 stuks)

Bladerdeeghapjes

In de smaken kip-kerrie, kaas, gehakt of zalm
(Per vulling een minimale afname van 10 stuks)

zoete-toppers

Zoete toppers

Franse fruittaarten

In de zomermaanden maken wij heerlijke Franse taarten met vers seizoensfruit.

Franse citroentaart

Een echte Franse afsluiter! Fris en zuur zoals hij hoort te zijn

Rabarbercake

Op z’n kop!
(Deze cake maken wij alleen als de rabarber het allerlekkerst is…)

Dadeltaart

Gemaakt met Medjoul dadels, walnoten en kokos

Ouderwetse appeltaart

Perentaart met room en vanille

Framboos, perzik en witte chocolade cake

Peertjes in de karamel

Met een heerlijke zachte cake

Frisse mandarijnen taartje

Heerlijk in de wintermaanden…!

Tuttifrutti cake

Gedroogd fruit gemarineerd in amandellikeur

Peertjes gestoofd in de Sauterne wijn

onze aanraders

Onze aanraders!

Vegetarisch

Rode ui met St. Augur

Gekarameliseerde rode uit in een vijgen-dadel balsamico

Kaasplankje

Maar dan op onze manier…! Te lekker om te laten staan met o.a. rijpe brie, camembert, druiven, vijgen en walnoten

Geitenkaas provençe

Met tomaat en Provençaalse kruiden

Franse kazen

Brie, camembert, kernhem en Bleu D’Auvergne

Geitenkaas met walnoten en honing

Een klassieke combinatie met kruiden en verse basilicum

Wilde paddenstoel met truffel

Een heerlijke combinatie van verse en gedroogde paddenstoelen met truffel

Vegetarische pie

Gedroogde porcino in marsala wijn met prei, mosterd en kastanjes

Met vlees

Parelhoen in dragon-mosterdsaus

Zoete aardappel, pastinaak, maïs en Zwitserse Tette de Moine

Paddenstoelen met spekjes

Cantharellen, shittakes, pieds de mouton en spekjes

Tartiflette

Franser kan het niet! Met reblochon au lait cru

Vlaamsch Konijn

Bijna dronken va de wijn…!

quiches-vlees

Quiche met vlees

Quiche Lorraine

Een heerlijke klassieker! Met uitgebakken spekjes, ham, champignons, ui en bieslook

Epoisse met ambachtelijke beenham

Heerlijk voor bij de borrel!

Duroc buikspek

Met truffelaardappel, rozemarijn en venkel

Shepherd's pie

Zacht gestoofd lamsvlees met bijpassende groenten

Belgische rauwe bosham

Met groene asperges, kaas en verse peterselie

Pompoenquiche met verse saucijzenworst

Gestoofd in bier met rode ui

Salami met tomaat

Lente-ui, peterselie, salami, paprika, tomaat en Italiaanse kruiden

Ham Prei

Gesmoorde prei, hamblokjes en oude kaas

Spinazie met ham en kaas

Wilde spinazie, oude kaas, crème fraiche en pijnboompitjes. Een heerlijke romige combinatie!

quiches-kip

Quiche met kip

Kip Kerrie

Met o.a. maïs, ananas, paprika, milde kerrie en kaas

Ouderwetse Kip Saté

Met o.a. Indische nootjesmix, sambal, ketjap en knoflook. De favoriet binnen de familie!

Thaise Kippendijtjes

Kip in kokosmelk met groene curry, groenten en lente-ui

Engelse Stilton

Zacht gegaarde kip met Franse boontjes en Engelse Stiltonkaas

quiches-gehakt

Quiche met gehakt

Thais gehakt*

Verse koriander, gember en een zoete topping

La Simplète

Prei en courgette met kummel en sesamzaadjes

Provençaalse quiche

Pecorino en tomaat met verse basilicum

 

*Wij gebruiken uitsluitend 100% vers rundvleesgehakt

quiches-vis

Quiche met vis

Zalm Broccoli

Roze zalm en verse broccoli maken dit een gewilde quiche!

Verse tonijn

Lijn gevangen verse tonijn met groenten

Fruits de mer

Voor onze echte visliefhebbers! Met o.a. mosseltjes, inktvis, coquiles en garnaaltjes

Gerookte zalm met wilde spinazie

Zweedse zalm

Gerookte zalm met verse dille en honingmosterd saus

Pesto garnalen

Grote garnalen met aardappel, pesto en cheddar

Risotto met rivierkreeftjes

Lekker spicy gekruid!

Pissaladière

Lang gegaarde uienpuree met ansjovis en olijven

quiches-vegetarisch

Vegetarische Quiche

De taart vol groenten

Met o.a. linzen, wilde spinazie, olijven en courgette

Taartje van Vermeer

Een ode aan de meester! Met rode biet, zoete aardappel en pastinaak

Wijnendael

Belgische trappistenkaas met lente-ui en paprika

Italiaanse kruidenkaas

Simpel maar heerlijk met tomaat en oregano

Romane

Feta, aubergine, courgette, gekarameliseerde ui en gerookte paprika

Wilde spinazie

Met o.a. pijnboompitten, crème fraiche en kruiden

Paddenstoelen

Een melange van seizoenspaddenstoelen met verse kruiden

Hollandse groenten

Lente-ui, peterselie, paprika, tomaat en kruiden

Dadels met prei en gemengde noten

Al 25 jaar onze hardloper!

Verdura Italiano

Broccoli, tomaat, rode uit en een Italiaanse kruidenmix

Caprese

Mozzarella, tomaat, rode ui en verse basilicum

Broccoli Camembert

Gerijpte camembert, broccoli, cashews en chili

Gorgonzala Prei

Gorgonzola pikant, tomaat en prei

Ierse aardappel

Met aardappel, peer en gerijpte cheddar

Kastanjes met camembert en rozemarijn

Walnoten Brie

Romige brie met walnoten

Pompoenquiche

Pompoen, courgette, munt, Rash-el hanout en verse citroen

Vegetarische Kerrie

Met stukjes quorn, maïs, ananas, paprika en oude kaas

Prei en gemengde noten

Gesmoorde prei met kerrie en een melange van verschillende noten

Brussels lof met Hollandse komijnkaas

Brussels lof met Spaanse Cabrales

seizoensproducten-assortiment

Seizoens producten

Eierkrans

Verrassend gevuld met o.a. Belgische bosham, hele eieren, mozzarella, zongedroogde tomaatjes en basilicum
(Deze krans maken wij alleen met Pasen en kerst, graag 3 dagen van tevoren bestellen)

Asperges

Verse witte- en groene asperges met kaas en aspergesaus
(in de maanden april, mei en juni)

Wildquiche

Een stoverij van hert, haas en wildzwijn met heerlijke groenten
(in de maanden november en december)

Zuurkoolquiche

Geserveerd met een oer-Hollands rookworstje
(in de wintermaanden)

Eendenborstfilet

Gekruide eendenborstfilet met linzen en een huisgemaakte chutney

hartige heerlijkheden

Hartige heerlijkheden

Sfincuini

Italiaans gevuld brood met o.a. mozzarella, venkel, ham en cottage cheese
(Graag 3 dagen van tevoren bestellen)

Olijven borrel quiche

Met zwarte en groene olijven in de pesto

Ambachtelijk kaasbrood met Emmenthaler

Italiaans borrelbrood

Met tomaat en basilicum

Hartige stengels met pesto

Hartige stengels met zongedroogde tomaat

borrelhapjes

Borrelhapjes

Mini quiches

Onze quiches gemaakt in het kleinste formaat, verpakt per 9 stuks. Perfect voor bij de borrel! Er is keuze uit vlees, vis of vegetarisch

Hartige soesjes

Royaal gevuld met een vulling van kaas, zalf of ham
(Per vulling een minimale afname van 10 stuks)

Bladerdeeghapjes

In de smaken kip-kerrie, kaas, gehakt of zalm
(Per vulling een minimale afname van 10 stuks)

zoete-toppers

Zoete toppers

Franse fruittaarten

In de zomermaanden maken wij heerlijke Franse taarten met vers seizoensfruit.

Franse citroentaart

Een echte Franse afsluiter! Fris en zuur zoals hij hoort te zijn

Rabarbercake

Op z’n kop!
(Deze cake maken wij alleen als de rabarber het allerlekkerst is…)

Dadeltaart

Gemaakt met Medjoul dadels, walnoten en kokos

Ouderwetse appeltaart

Perentaart met room en vanille

Framboos, perzik en witte chocolade cake

Peertjes in de karamel

Met een heerlijke zachte cake

Frisse mandarijnen taartje

Heerlijk in de wintermaanden…!

Tuttifrutti cake

Gedroogd fruit gemarineerd in amandellikeur

Peertjes gestoofd in de Sauterne wijn

Wij maken al onze quiches in verschillende formaten, voor de actuele prijzen neem contact met ons op!

Bestellen

Neem contact met ons op voor een bestelling op maat*!

Bel ons
Wilt u vooraf een keuze maken en zeker weten of wij deze voor u hebben, dan kan dat het beste telefonisch!

Overige bestelmogelijkheden
Kom gezellig naar onze winkel in Delft en maak uw keuze ter plaatse.

U kunt ook via onze sociale media kanalen een DMS (Direct Message) bestelling plaatsen.

*Bestellingen voor feesten en partijen doen wij uitsluitend op afsrpaak of telefonisch zodat wij in goed overleg met u een passende maaltijd kunnen verzorgen.

  • Woensdag
    11:00 - 18:00 uur
  • Donderdag
    11:00 - 18:00 uur
  • Vrijdag
    11:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag
    10:00 - 17:00 uur

opwarmadvies

Wij geven de voorkeur aan de oven (met onder- en bovenwarmte), voorverwarmd op 180-190 graden. Heteluchtoven 165 graden.

± 5 min. Ø 5 cm
± 8 à 9 min. Ø 8 cm
± 15 min. Ø 16 cm
± 20 min. Ø 26 cm (Borrel quiche)
± 25 min. Ø 26 cm
Scroll naar boven